Toimitusehdot ja maksuehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Maarit Maria Tmi, y-tunnus 2908387-4. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakas hyväksyy toimitusehdot tilauksen yhteydessä.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta käy ilmi tilatut tuotteet ja niiden hinnat, toimituskulut sekä valitsemasi noutopiste.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Checkout Finland.

Lisätietoa Checkout maksutavasta:

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S- pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan:

collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/ Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot tullaan lisäämään pian myös tälle sivulle.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi 

jousto.com

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on arviolta 2-6 arkipäivää. Otattehan huomioon, että kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä, ja mikäli niitä ei löydy varastosta, on toimitusaika 2-8 viikkoa. Tarkempi toimitusaika löytyy tuotteen tiedoista. Tuote löytyy varastosta, jos sen kohdalla on tätä ilmaiseva tunnus.

Jos toimituksella on kiire, kannattaa ottaa yhteyttä ennen tilauksen tekoa – usein tuote löytyy puolivalmiina, jolloin toimitus onnistuu tarvittaessa nopeasti. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, olemme teihin yhteydessä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme kaikki kuluttajatilaukset kotimaahan ilman toimituskuluja.

Saat tuotteesi Matkahuollon Kotijakeluna. Lähetykset jaetaan perille kuluttajille koko maassa arkipäivisin. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta kotijakelusta ja jakoaika sovitaan vastaanottajan kanssa.

Jos et halua toimitusta perille saakka, ota yhteyttä sähköpostin kautta ja sovi tästä erikseen. Siinä tapauksessa paketti toimitetaan vastaanottajaa lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen, asiamiespisteeseen tai pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Halutessasi tehdä palautuksen, otathan ensin yhteyttä info@maaritmaria.fi. Huomioi, että palautuskulut jäävät asiakkaalle. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, jotka on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaan.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: 

•nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi 

•tilausnumero

Palautusosoite:

Maarit Maria 

Seppälänkuja 4 

01260 VANTAA

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Huomioithan, ettei paketin noutamatta jättäminen ole asiakaspalautus. Noutamatta jätetyistä paketeista laskutetaan todelliset palautumiskustannukset; 7,50€.

Halutessasi uuden toimituksen, laskutetaan uusi toimituskulu alkuperäisen tilauksesi toimituskulujen mukaan. Mikäli asiakasta ei tavoiteta 14 vrk sisällä tuotteen palautumisesta, hyvitetään tilauksen summa vähennettynä palautumiskustannuksilla, ja tuotteet palautuvat kaupan omaisuudeksi.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen 

info@maaritmaria.fi.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Tuotteiden laatu ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä. Kaikki tuotteet valmistetaan huolellisesti ja laatu tarkastetaan ennen lähetystä. Mikäli huomaat kuitenkin tuotteessa valmistuksesta

johtuvan vian/virheen, ota yhteyttä info@maaritmaria.fi. Vastaamme viallisista tuotteista myös 14vrk palautusajan jälkeen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Maarit Maria käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Maarit Maria sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.